För lagen

2015-07-13 17:16

Ladda ner Team Manual här

Ladda ner Implement List här

Ackreditering

Hämta din ackreditering här:

Eskilstuna Teater
J.A Selanders gata 5, Eskilstuna

13/7: 12.00-20.00
14/7: 10.00- 23.00
15/7: 10.00-12.00
16/7: 8.00-12.00

Hitta till arenorna

Mästerskapet kommer äga rum på Ekängens Friidrottsarena i Eskilstuna och hit tar du dig enkelt med buss, cykel eller bil – mer information nedan. Munktellarenan kommer fungera som träningsarena för de tävlande och ligger i Munktellområdet, inom gångavstånd från Eskilstuna centrum. Det finns träningsmöjligheter också i Västerås: Arosvallen och Westinghouse arena, båda lättillgängliga från Västerås centrum.

Arenan, träningsanläggningarna och alla hotell finns utsatta på kartan här nedanför.

Busstrafik

Men ditt ackrediteringskort åker du kostnadsfritt med stads- och landsbygdsbuss inom hela kommunen under dagarna 16-19 juli.

Det kommer också att finnas en speciell Junior-EM-buss som kommer gå mellan Centralstationen och Ekängen utan konstnad. Tidtabell, karta och bild på buss finns nedan. Mer information om Eskilstuna stadstrafik här.

Tidtabell för Junior-EM-buss:

Dag Första turen från Resecentrum Sista turen från Isstadion mot centrum
Torsdag 16 juli 09.00, därefter var 30:e minut Cirka 20.10
Fredag 17 juli 09.30, därefter var 30:e minut Cirka 20.40
Lördag 18 juli 09.00, därefter var 30:e minut Cirka 19.40
Söndag 19 juli 09.00, därefter var 30:e minut Cirka 20.10

Championship Bus route
Championship Bus route

Championship Bus
Championship Bus

Hotell

Clarion Collection hotel Bolinder Munktell

Välkommen till Hotel Bolinder Munktell, en unik hotellpärla i centrala Eskilstuna. Här bor du med vacker utsikt över Eskilstunaån, i en miljö präglad av stadens industrihistoria. För dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Det bjuder vi på!

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda 148 km

Avstånd från arena: 3,5 km

Avstånd från träningsarena: 100m

Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott är en lättillgänglig resort med konferenshotell och konferensanläggning i hjärtat av Mälardalen, en dryg timmes bilfärd från Stockholm city och en mil norr om Eskilstuna. I de fantastiska omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog, en prisbelönt marina och Sundbyholms travbana. Här skapas minnen. Varmt välkommen på ett besök!

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda 151 km

Avstånd från arena: 13,2 km

Avstånd från träningsarena: 12 km

Comfort Hotel

Detta hotell, med ett tema runt sten och med utsikt över Eskilstunaån, är stadens nyaste. Med det centrala läget, de fantastiska frukostarna och stilrena och rymliga rum, erbjuder Comfort Hotel mycket för pengarna. Alla rum har skrivbord och mycket bekväma sängar. Wi-Fi finns i hela hotellet.

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda Flygplats 149 km

Avstånd från arenan: 2,3 km

Avstånd från träningsarena: 1 km

Elite Stadshotellet

Välkommen att bo och konferera med Eskilstunas bästa läge i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Med närheten till stadens utbud och hotellets moderna faciliteter och förstklassiga service erbjuder vi en i särklass unik upplevelse. Vackert beläget vid vattnet i hjärtat av Eskilstuna tillhör Elite Stadshotellet en av de mest eleganta mötesplatserna i staden. Hotellet är ett fyrstjärnigt fullservice hotell som förutom alla standardfaciliteter erbjuder hotellets gäster fri tillgång till gym och bastu. Med två restauranger erbjuds god mat och dryck för alla. Inom promenadavstånd finner du tåg och busskommunikationer.

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda 149 km

Avstånd från arena: 2,3 km

Avstånd från träningsarena: 1 km

Best Western Plaza

Hotellet ligger centralt, mitt i Eskilstuna city. Hotellet är renoverat 2011 och erbjuder mysiga hotellrum, bra konferensmöjligheter, restaurang och lobbybar, massage och gym. Hos oss bor och konfererar du centralt och bekvämt, nära till shopping, aktiviteter och restauranger. På hotellets restaurang CALLES KÖK är all mat komponerad med miljön i åtanke-det ger en extra god eftersmak.

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda 150 km

Avstånd arena: 2,7 km

Avstånd från träningsarena: 1,1 km

Parken Zoo

Bo ett lejonvrål från Parken Zoo! Parken Zoo Camping & Stugby ligger i direkt anslutning till djur- och nöjesparken, badet och till Tuna Park, ett köpcentrum med över 60 butiker och restauranger. På den fyrstjärniga campingen hittar du moderna stugor och gott om plats för både tält och husvagn.

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda 148 km

Avstånd från arena: 5 km

Avstånd från träningsarena: 3,8 km

Vilsta Sporthotell

Vilsta Sporthotell ligger i ett naturskönt och familjevänligt naturreservat, endast 2 km från Eskilstuna centrum och Parken Zoo. Vilsta Sporthotell erbjuder unika möjligheter för träningsläger, kickoff och firmafester. Vi har ett stort antal konferens- och festlokaler samt restaurang. Vilsta Sporthotell erbjuder flera former av boende som hotell, stugor samt vandrarhem. Fräscha konferens- och festlokaler. Unika möjligheter för träningsläger, kickoff, firmafester. Relaxavd., café, sportpub, restaurang med fullständiga rättigheter m.m. Hela anläggningen är öppen året runt.

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda 150 km

Avstånd från arena: 3,3 km

Avstånd från träningsarena: 4 km

city Hotell

Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna! Charmen i våra stora rum – där inget liknar det andra – och det formidabla läget där du bara tar några snabba steg från centralen är två anledningar att övernatta hos oss. Dessutom får du bo bekvämt och ha det ompysslat med en service som har hjärtat på rätta stället. Allt detta har lockat resenärer i 115 år. Välkommen till City Hotell!

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda 150 km

Avstånd från arena: 2,9 km

Avstånd från träningsarena: 2, 2 km

Elite Hotell (Västerås)

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Här har du nära till det mesta: varuhus, gallerior, spännande små butiker, friluftsaktiviteter, lokaltransporter och tågstationen. Elite Stadshotellet i Västerås är ett högklassigt hotell med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Elite Stadshotellet har sedan invigningen 1907 varit en central mötesplats i Västerås. Vi har tagit vara på den klassiskt tilltalande miljön och anpassat den till våra gästers behov och önskemål om högsta komfort på våra hotellrum. Som vår gäst på Elite Stadshotellet i Västerås blir du alltid omhändertagen på bästa sätt av vår kunniga och vänliga personal. Varmt välkommen!

Hemsida

Avstånd från flygplats: Arlanda Flygplats 90 km

Avstånd från arena: 44 km

Avstånd från träningsarena: 42 km

Scandic Hotell (Västerås)

Scandic Västerås är centralt beläget, endast 4 km från Västerås flygplats och nära centrum, motorvägen och lokala sevärdheter som hamnen, Västerås Konstmuseum och äventyrshuset Arosfortet. Scandic Västerås har ett relaxcenter med inomhuspool, bastu och gym. Avnjut en god måltid i restaurangen Köksbaren eller en drink i baren. Hotellet har även 12 mötesrum med fritt wifi.

Hemsida

Avstånd från flygplats: Stockholm Arlanda Airport 134 km

Avstånd från arena: 43 km

Avstånd från träningsarena: 45 km

Best Western Ta Inn Hotel (Västerås)

BEST WESTERN Ta Inn Hotell är ett internationellt hotell som är beläget med närhet till det mesta i Västerås. Med 800m till Västerås City och centralstationen, samt ett par hundra meter till E18 tar du dig snabbt och enkelt dit du vill. Behöver du åka buss finns närmaste busshållplats endast ett stenkast från hotellets entré.

Vi på Ta Inn har som policy att våra gäster ska känna sig som hemma. Förstaklassig service är en faktor vi värdesätter och du som gäst blir alltid bemött med ett varmt leende.

Hemsida

Avstånd från flygplats: Stockholm Arlanda Airport 134 km

Avstånd från arena: 43 km

Avstånd från träningsarena: 45 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu