Organisation

Organisation

2015-04-13 13:26

Eskilstuna kommun, Svenska Friidrottsförbundet och stadens föreningsliv arbetar tillsammans med att bygga Junior-EM i friidrott i Eskilstuna 2015.

 

Lokal styrgrupp

Den lokala styrgryppen (Local organizing comittee) gör de strategiska valen i projektet. Med i gruppen finns representanter för Eskilstuna kommun, representanter för Svenska Friidrottsförbundet och representanter för stadens föreningsliv (FE-15), bestående av fyra lokala friidrottsföreningar: Ärla IF, Eskilstuna FI, Råby-Rekarne FIF och Gillberga IF. Karin Grute Movin är projektledare/generalsekreterare och Pia Bosdotter Olson är ordförande.

 

Mål och ambitioner

Vi vill att mästerskapet ska marknadsföra staden som en evenemangsstad inför framtiden. Vi vill att Junior-EM 2015 ska öka samverkan mellan kommun, föreningsliv och näringsliv och ambitionen är att stärka strävan efter att bli en mer attraktiv stad, en framstående idrottsstad och att göra kommuninvånarna stolta.

Junior-EM i friidrott i sommar är det första evenemang i sitt slag som arrangeras utanför de tre svenska storstäderna Stockolm, Göteborg och Malmö och Eskilstuna Kommun är oerhört stolta över denna möjlighet att sätta Eskilstuna på kartan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu